OMILJENA TRADICIONALNA 'POSLASTICA': Napravite sami fenomenalne hrskave čvarke kod kuće!

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Čvarci su mnogima omiljeni, ali da li sta znali da ne morate čekati svinjokolj da biste u njima uživali? Evo i kako!

Iako se čvarci tradicionalno spremaju u velikim količinama, ako ste se ipak uželeli ove domaće "poslastice", možete je napraviti i za kraće vreme u kući.

Uzmite beli deo slanine, iseckajte na kockice 2x2 centimetra i ubacite u lonac na srednju vatru. Povremeno mešajte i slanina će se polako topiti, a vi masnoću možete sakupljati kašikom u posudu sa strane. Druga opcija je da sačekate da čvarci budu gotovi pa ih samo procedite i dobijenu mast koristite za prženje.

Čvarke potom vratite u lonac i propržite na jakoj vatri pola minuta uz stalno mešanje. Dodajte jednu veliku kašiku mleka i dalje mešajući. Kada budu gotovi, posolite ih po ukusu, sačekajte da se prohlade i uživajte u ovom specijalitetu.

Agroinfo.rs

OMILJENA TRADICIONALNA 'POSLASTICA': Napravite sami fenomenalne hrskave čvarke kod kuće!

Komentari

Viagra Prix Au Maroc [url=https://buycialikonline.com]safe place to buy cialis online[/url]

buy stromectol for humans Propecia Online Without A Prescription

06 is fairly simple endometrial cancer and tamoxifen

8a; Additional file 4 stromectol 6mg It s not your doctors job to know allll the side effects, the drug interactions, dosage forms, of a drug

what is lasix used for in dogs There have been few studies of the association between body mass index BMI or weight gain and the risk of breast cancer in minorities, and the results have been inconsistent

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Krem čorba od karfiola je prava stvar za okrepljenje organizma i predah od mesa. Pravi se lako i brzo i obožavaće je cela porodica.

Piletina u sosu sa pečurkama je nešto što ne može da dosadi, a ovaj recept je posebno jednostavan, pa će uspeti i onima koji nisu preterano vešti u kuhinji.

Ribu treba često jesti, ne samo kada je post. Ovaj recept za prženog šarana je nešto zaista posebno. Pripremićete ga lako i brzo, a poseban ukus ribi će dati svinjska mast.

Biskvit sa jagodama je idealan ako želite da se zasladite i da napravite kolač "na brzaka". Uspeva svakom i uvek ćete mu se rado vraćati.

Ukoliko vam je na pamet palo da bi bilo dobro napraviti čokoladu sa čvarcima, sada imate jedinstvenu prililku da tako nešto i probate.

Carska pita je uvek odlično rešenje ukoliko želite lep i ukusan doručak, večeru ili predjelo za ručak.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета