Uskoro Međunarodna regata „Vode Vojvodine“, prijave do 20. maja

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Međunarodna regata „Vode Vojvodine“ ove godine biće održana od 24. juna do 3. jula, 12. put, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav. Prijave za učešće otvorene su do 20. maja.

Regata, kao i svake godine, okuplja ljubitelje rekreativne plovidbe, koji će za deset dana preći maršrutu od 300 kilometara na vojvođanskim vodama, na potezu: Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Bezdan-Apatin-Bogojevo-Bačka Palanka.

Regata je otvorena za sve koji su željni avanture sa društvom, a neophodno je posedovanje registrovanog plovnog vozila i važeće plovidbene dozvole. Učešće u regati je besplatno za sve. Svi zainteresovani treba da popune prijavu na sajtu www.vodevojvodine.com, te popunjenu prijavu sa skeniranom plovidbenom dozvolom pošalju na imejl regata@vodevojvodine.rs do 20.maja. Broj prijava je ograničen.

Međunarodni dan Dunava, 29. jun, biće obeležen ekološkom akcijom i manifestacijom, a sama regata ove godine prvi put ima za cilj, osim promocije nautičkih potencijala Vojvodine i nautičkog turizma, podizanje svesti o ekologiji i očuvanju prirode.

Budući da je tema ovogodišnje regate ekološke prirode, JVP „Vode Vojvodine” otvorilo je i nagradni konkurs za studente Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, pozvavši ih da učestvuju i daju svoja idejna rešenja za logo koji nosi eko-motiv.

Prijavu za učešže pronađite OVDE.

Uskoro Međunarodna regata „Vode Vojvodine“, prijave do 20. maja

Komentari

generic cialis online The mammary gland is constantly subjected to circulating hormones during its development and after maturity

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na kanalu Vrbas-Bezdan u somboru postavljeno je 50 novih pecaroških mesta, na radost svih ljubitelja rekreativnog ribolova, saopšteno je iz JVP „Vode Vojvodine“.

Puštanjem čak 1.400 kilograma mlađi, odnosno, 7.000 jedinki jednogodišnjeg šarana, danas je na kanalu DTD u Srbobranu počela ovogodišnja redovna akcija poribljavanja JVP „Vode Vojvodine“.

U ovogodišnjoj, 12. regati „Vode Vojvodine“ učestvovao je 91 brod, a od 24. juna do 3. jula regataši su plovili vojvođanskim kanalima i Dunavom, na relaciji Novi Sad – Bački Petrovac – Ruski Krstur – Srpski Miletić – Sombor – Bezdan – Apatin – Bogojevo – Bačka Palanka – Novi Sad.

Danas se u svetu obeležava Dan planete Zemlje, a ovaj put pod sloganom "Uložimo u našu planetu".

Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) raspisala je Konkurs za izbor najboljih turističkih sela, pa se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Pozivaju se svi zainteresovani dobrovoljci koji žele da postanu ribočuvari volonteri i time doprinesu očuvanju ribljeg fonda na našim ribolovnim vodama, da preuzmu Priručnik ribočuvar-volonter koji će služiti za polaganje testa za tu namenu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета