Subvencije 100 odsto troškova sertifikacije proizvoda sa geografskim poreklom

Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

Grad Novi Sad objavio je Javni poziv za dodelu subvencija za troškove sertifikacije proizvoda sa oznakom geografskog porekla na teritoriji Grada za 2020. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodela subvencija za troškove sertifikacije poljoprivrednih proizvoda sa oznakom geografskog porekla čija će sertifikacija proizvodnje biti realizovana od strane ovlašćenih organizacija tokom 2020. godine.

Subvencije će biti dodeljene ovlašćenim korisnicima oznake geografskohg porekla do 100 odsto učešća, a po priloženom predračunu ovlašćene sertifikacione organizacije.

Pravo na podnošenje prijava imaju isključivo ovlašćeni korisnici oznaka geografskog porekla poljoprivrednih proizvoda sa teritorije Novog Sada.

Rok za podnošenje prjava je do 01. juna 2020. godine, do 15 časova.

Javni poziv je objavljen na sajtu Grada Novog Sada na adresi www.novisad.rs ili na sajtu Gradske uprave za privredu www.privredans.com

Izvor:poljoprivrednik.rs

Subvencije 100 odsto troškova sertifikacije proizvoda sa geografskim poreklom

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Uprava za agrarna plaćanja danas je preporučila poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji da pre podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava urade obnovu registracije za tekuću godinu.

Budžet za 2024. godinu je usvojila Vlada, a na osnovu njega se jasno vidi da država baš ne mari za poljoprivrednike.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, šef Kabineta predsednika Nenad Dolovac sastali su se danas sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja, kako bi razgovarali o problemima koji i dalje tište poljoprivrednike, saopštilo je Udruženje za zaštitu poljoprivrednika Asocijacija 2022.

Uputstvo za podnošenje zahteva za subvencije, kao i tekst javnog poziva mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković najavila je u Skupštini Srbije da 24. aprila počinje isplata subvencija po hektaru.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета