Uprava upozorava: Poljoprivrednici moraju obnoviti registraciju gazdinstava pre traženja subvencija

Foto:pixabay

Foto:pixabay

Uprava za agrarna plaćanja danas je preporučila poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji da pre podnošenja zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava urade obnovu registracije za tekuću godinu.

Na taj način poljoprivrednici ispunjavaju jedan od osnovnih uslova za ostvarivanje prava na subvencije po bilo kojoj meri podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Poljoprivrednici koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji treba da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave i prihvate i preuzmu rešenja, koja na taj način postaju pravosnažna i izvršna, što omogućava isplatu novca.

Glas javnosti /N01S 

Uprava upozorava: Poljoprivrednici moraju obnoviti registraciju gazdinstava pre traženja subvencija

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ujedinjena udruženja poljoprivrednika Srbije uputila su pismo Vladi Srbije sa zahtevom da hitno isplati 17.000 dinara subvencija za sertifikovano seme po hektaru, u roku od 30 dana, kao i da se ukine akciza na gorivo od 1. januara.

Poljoprivrednici su Vladi Srbije uputili niz zahteva, a najavljuju da ukoliko isti ne budu ispunjeni za 15 dana, slede protesti.

Sastanku su osim Vučevića, Brnabićeva i Martinovića prisustvovali i predstavnici Ministarstva finansija

Predstavnici sedam uduženja poljoprivrednika saopštili su danas da će pokrenuti "opšti" protest na teritoriji cele zemlje nezadovoljni ispunjenjem zahteva i komunikacijom sa ministrom poljoprivrede Srbije Aleksandrom Marinovićem.

Predstavnici nekoliko uduženja poljoprivrednika Srbije, saopštili su danas da još nisu dobili poziv od novog resornog ministra Aleksandra Martinovića za razgovor zbog ranije datih, a neispunjenih obećanja zvaničnika, nakon protesta održanih prošle godine, iako je obećao da će ih primiiti posle 27. maja.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета