PIKANTNO I NEOBIČNO! Predlog za nedeljni ručak: Sočne krmenadle iz rerne u tri vrste sosa

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Večita dilema domaćica: “Šta da spremam za ručak?”, često učini nedoumice oko spremanja hrane, planiranja obroka pa i kuvanja, napornim više nego što je to potrebno.

Zato, ukoliko ne znate šta da kuvate ovog nedeljnog popodneva, mi smo tu da vam pomognemo. Izbor je raznovrstan od supa, čorbica, preko pasta, krompirića, raznih vrsta mesa...

Sastojci: 

6 krmenadli

kašika soja sosa

2 kašike biljnog ulja

kašika Vorčester sosa

kašičica soka od limuna

2 kašike smeđeg šećera

2 kašike paradajz sosa

Priprema: 

1. Zagrejte rernu na 180 C.

2. U činiji pomešajte soja sos, biljno ulje, Vorčester sos, sok od limuna, šećer i paradajz sos.

3. Krmenadle poređajte u nauljen pleh za pečenje i premažite polovinom sosa. Pecite ih u zagrejanoj rerni oko 30 minuta. Nakon toga okrenite meso, premažite ostatkom sosa i pecite još 30 minuta.

Prijatno!

Izvor: glas-javnosti.rs

PIKANTNO I NEOBIČNO! Predlog za nedeljni ručak: Sočne krmenadle iz rerne u tri vrste sosa

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета