TRADICIONALNA KUHINJA
Poslastica koja je brzo gotova.
Napravite ovu neodoljivu nepečenu poslasticu po receptu Ane Krstajić Krstić
Sprema se za svega 20-ak minuta i još brže nestaje sa tanjira.
Jedna od najzdravijih i najjeftinijih namirnica biće nam dostupna cele jeseni, a izvanredan je dodatak svakom ručku.
Viršle su jedan od najčešćih izbora za brzinski doručak ili večeru. Ipak, da li ste se ikada zapitali da li je način na kojih ih kuvamo zaista dobar
Probajte ovaj recept i uživajte u neočekivanom ukusu koji samo roštilj može da pruži
Da vaši mališani unesu vitamine kroz zdravi sladoled od svežeg voća.
Zamrznuti jogurt od jagoda sigurni smo da će vam se jako svideti i da će te stalno spremati..A ako probate da eksperimentišete sa drugim voćem Vi nam javite recept
Ukiseljena jaja ružičastih nijansi mogla bi da se ispostave kao hit Uskrsa. U pitanju je nemački recept, a boja zavisi od toga koliko dugo kiselite jaja i koliko ste cvekle upotrebili.
Za one koji izbegavaju slatke namirnice...
Prolazimo kroz prazničnu sezonu, obilje hrane, i punih stomaka. Međutim, šta raditi sa onim što nije završilo u stomaku? Ostaci hrane često ostaju nakon prazničnih trpeza.
Ko god je probao azijsko ulje napravljeno od crvenih čili pahuljica, gočugarua, belog luka i drugih sastojaka, oduševio se.
Da biste napravili savršenu supu ili čorbu, neodoljivog ukusa, potrebna su vam 3 sastojka.
Odrežite dno lubenice da bi stajala stabilno, a zatim je prepolovite kako je pokazano u videu, otprilike nešto iznad polovine. Potom kašikom izvadite meso lubenice
- Најновије
- Најчитаније