Pogledajte kako izgleda pijana veverica (VIDEO)

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Veverica (lat. Sciurus) je rod glodara iz istoimene porodice. Veverice se hrane semenkama, plodovima, gusenicama, sasvim mladim pticama i jajima, čak i strvinama, a glođu i koru drveća, pa mogu biti i štetne. Ipak najviše voli žir, lešnike i orahe. Dok jede, obično sedi na zadnjim šapicama, sa repom savijenim duž leđa.

Kejtlin Morlok  čistila je frižider, u kojem je pronašla kesu s kruškama. Deo je dala ljubimcu, svinji Hamletu, a deo je ostao za vevericu koja redovno dolazi po hranu u njeno dvorište. Nakon određenog vremena veverica je počela da se uvija, a Kejti tvrdi i da je bila nestabilna na šapicama.  Gledajući vevericu kako se neprirodno naginje put nazad, setila se da su kruške u frižideru mogle da se fermentizuju što bio objasnilo ponašanje.

Neželjenih efekata nije bilo,jer se veverica već sutra dan vratila kod Kejtin u dvorište po hranu.

Izvor:telegraf.rs

Pogledajte kako izgleda pijana veverica (VIDEO)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kruške su uglavnom slatke, sočne i blagog ukusa, a tekstura mesa je kremasta.

Ovo voće je posebno zdravo jer sadrži velike količine minerala bakra, kalijuma i fosfora, kao i biljna vlakna i vitamine A; B1 i B2; E; C i folnu kiselinu.

Ulepšajte sebi jesenje dane sa ovim ukusnim namazom, za koji verujemo da ćete obožavati. Za ovaj slatki zalogaj vam ne treba puno vremena.

Istraživanje je pokazalo da konzumacija većih količina voća i povrća s belim ‘mesom’ poput jabuka, krušaka može pomoći u zaštiti od moždanih udara.

Na području rada RC Čačak pregledom zasada jabuke i kruške, registrovano je prisustvo plodova sa simptomima truleži ploda (Monilia fructigena). Simptomi navedenog patogena prisutni su u zasadima gde nije sprovedena adekvatna hemijska zaštita i u voćnjacima koji nisu u intenzivnoj proizvodnji.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета