KOLENICA U KAJMAKU I RENU, PRSTE DA POLIŽETE: Specijalitet kome nećete moći da odolite i koji mogu svi da naprave!

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Za ovaj fenomenalni specijalitet vam ne trebaju posebne kulinarske veštine, a ukus će vas prosto oduševiti!

Iako vam ne trebaju posebne kulinarske sposobnosti, za pripremu ovog jela vam treba malo više vremena, ali verujte da vredi!

Potrebno vam je 3 kilograma dimljene kolenice, pola kilograma kajmaka i 150 grama rena.

Stavite kolenicu da se kuva oko 4-5 sati. za to vreme pripremite neki prilog ili salatu koju ćete uz nju služiti.

Nakon kuvanja jr izvadite i kada se malo prohladi, uklonite kožicu i kosti. Uzmite đuveč, pa po dnu sipajte kajmak, a onda i malo mesa koje ste iscepkali, pa ren i tako redom ređajte.

Na kraju zapecite u rerni nekih 20 minuta na 200°C, savetuje stvarukusa.mondo.rs.

Prijatno!

Agroinfo.rs

KOLENICA U KAJMAKU I RENU, PRSTE DA POLIŽETE: Specijalitet kome nećete moći da odolite i koji mogu svi da naprave!

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Hrana za jaganjce koja je iz Srbije izvezena u Bugarsku, ima 25 puta više aflatoksina od dozvoljenog, objavljeno je na RASFF, portalu EU za oglašavanje nebezbedne hrane.

Prema podacima Državne revizorske institucije, u Srbiji se najčešće falsifikuju med, kafa, sok, čokolada, rakija, crni hleb i sir, a s obzirom na to da su to osnovne životne namirnice koje se svakodnevno koriste, ova institucija je predložila usvajanje termina "prevare sa hranom" i usklađivanje sa postojećim zakonskim okvirom o zaštiti potrošača.

Profesor Erik Milston je otkrio neverovatne činjenice o tome ko finansira razne evropske studije

Odrežite dno lubenice da bi stajala stabilno, a zatim je prepolovite kako je pokazano u videu, otprilike nešto iznad polovine. Potom kašikom izvadite meso lubenice

Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета