Ljubitelj ste GROŽĐA onda ga imajte tokom čitave godine!

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ljubitelj ste grožđa, onda je ovo idealan recept za vas jer ga ovako možete jesti cele godine.

Možete ga pripremiti kao kompot, voćni sok kao i ukusno slatko. Ako ste ljubitelj grožđa i imate kod kuće onda obavezno naprevite ovaj recept.

Materijal za 4 tegle:

- 2 kg grožđa

- 4 kašike šećera tj; 80 gr 

- voda sobne temperature

Priprema:

Operite grožđe, poskidajte bobice i zatim u čiste tegle stavite grožđe. Kada ste napubili tegle onda stavite po supenu kašiku šećera u svaku teglu i nalijem tegle vodom. Zatvorite dobro tegle i stavite ih poklopcem na dole u veću šerpu i nalijte u nju vode do polovine tegli.

Pustite da voda proključa na jakoj vatri, zatim smanjite i kuvajte još 15 min na srednjoj temperaturi i onda ostavite u toj vodi dok se neohladi. Ohlađene tegle držite na tamnom mestu NIKAKO U FRIŽIDER.

Agroinfo.rs

Ljubitelj ste GROŽĐA onda ga imajte tokom čitave godine!

Komentari

Depressive symptoms can create the impression that a patient is poorly adherent to cancer treatments cialis online without

So, like all patients, I have to compromise and deal with what s available to me buy cialis online safely

Senna clinical effect up by this product is used concomitantly with trazodone moderate monitor for your thyroid function priligy generika dapoxetine 60mg

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Berba grožđa je u punom jeku, a iskusni vinogradari ne pamte da su rane sorte obrane već početkom avgusta.

Ako imate dobro zemljište, malo prostora i niste lenji, uzgajanje grožđa nije težak poduhvat!

Pri kraju je berba grožđa u kolubarskom kraju, jednom od najstarijih na vinskoj mapi Srbije, a procene poljoprivrednih stručnjaka govore da će prinos biti upola manji nego lane.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Nećete pogrešiti koju god vrstu grožđa da izaberete, jer svako obiluje vitaminima i folnom kiselinom.

Od parike se pravi ono što svi najviše vole da jedu zimi, a to je ajvar. Ali, paprike mogu da se koriste na više načina.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета