NAJUKUSNIJI DORUČAK: Ne bacajte stari hleb, napravite savršene pica sendviče
Foto: Youtube/Printscreen
Ako imate starog hleba, nemojte ga bacati nego odmah napravite ukusni doručak ili večeru koji će obradovati sve ukućane.
Nemojte bacati stari hleb, već ga pametno iskoristite.
Zagrejte rernu na 180 stepeni, hleb isecite na kriške, poređajte u pleh pa poprskajte maslinovim uljem. Stavite pleh u rernu na 4 minuta, onda ga izvadite i okrenite parčiće hleba, pa ih vratite da se peku još 2 minuta. Zatim još vruć hleb protrljajte presečenim čenom belog luka, pa na svaki komad stavite kašiku pica kečapa, šunke ili neke salame koju volite, pa preko svega toga kašiku rendanog kačkavalja.
Vratite sve to u rernu da se zapeče i da se kačkavalj otopi. Na kraju pospite sušenim origranom i poslužite sa jogurtom.
Prijatno!
Komentari
Ostavi komentar
Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.
Повезане вести
Prema podacima Državne revizorske institucije, u Srbiji se najčešće falsifikuju med, kafa, sok, čokolada, rakija, crni hleb i sir, a s obzirom na to da su to osnovne životne namirnice koje se svakodnevno koriste, ova institucija je predložila usvajanje termina "prevare sa hranom" i usklađivanje sa postojećim zakonskim okvirom o zaštiti potrošača.
Profesor Erik Milston je otkrio neverovatne činjenice o tome ko finansira razne evropske studije
Saznajte kako ga pametno iskoristiti
Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.
Caciki je jedna od omiljenih letnjih salata i odlično se slaže uz mnoga jela.
Речник Народних Израза за Људске Особине и Карактере
Реч/Појам - Позната је чињеница да ће читалац бити спутан правим читљивим текстом на страници када гледа њен распоред. Поента коришћења чињеница да ће читалац бити спутан правим читљивим.
Речник израза за људске особине и карактере
Пратите наш портал
Временска прогноза
Курсна листа
Анкета