POSLEDNJI SASTOJAK JE ČISTA EGZOTIKA: Piletina u OVOM sosu se prosto TOPI U USTIMA

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Piletina u sosu sa pečurkama je nešto što ne može da dosadi, a ovaj recept je posebno jednostavan, pa će uspeti i onima koji nisu preterano vešti u kuhinji.

Potrebno vam je oko 500 grama belog mesa, 300 grama pečuraka, 100 grama trapista, 150 ml pavlake za kuvanje, 40 grama putera, so, biber i drugi začini po želji, kao i malo maslinovog ulja.

Otopite puter sa malo maslinovog ulja pa stavite pečurke da se prže oko 10 minuta. mešajte ih dok ne omekšaju, izvadite na tanjir, pa dodajte još malo ulja.

Meso iseckajte na kockice, začinite i propržite na ulju. Sipajte pavlaku za kuvanje, dodajte pečurk, pa narendajte trapist.

Poklopite pa kuvajte još neko vreme na umerenoj temperaturi. Na kraju servirajte pa preko, ukoliko volite, nacedite malo soka od pomorandže. Ukus će biti još lepši i egzotičniji.

Prijatno! 

Agroinfo.rs

POSLEDNJI SASTOJAK JE ČISTA EGZOTIKA: Piletina u OVOM sosu se prosto TOPI U USTIMA

Komentari

Where did you come from, you dare to be a grandfather I think you are the real one does garcinia cambogia raise your blood sugar The sick man said loudly generic cialis tadalafil

can you buy priligy in usa Additional opioid agonists could be used theoretically for detoxification but would have to be administered off label, because the FDA has approved only methadone for this purpose

Delayed tamoxifen TAM therapy 24 finasteride prescription floroda

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prema podacima Državne revizorske institucije, u Srbiji se najčešće falsifikuju med, kafa, sok, čokolada, rakija, crni hleb i sir, a s obzirom na to da su to osnovne životne namirnice koje se svakodnevno koriste, ova institucija je predložila usvajanje termina "prevare sa hranom" i usklađivanje sa postojećim zakonskim okvirom o zaštiti potrošača.

Profesor Erik Milston je otkrio neverovatne činjenice o tome ko finansira razne evropske studije

Odrežite dno lubenice da bi stajala stabilno, a zatim je prepolovite kako je pokazano u videu, otprilike nešto iznad polovine. Potom kašikom izvadite meso lubenice

Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.

Prema novom istraživanju, pečurke bi mogle postati biorazgradiva alternativa vrsti plastike koja se koristi u baterijama i kompjuterskim čipovima, što bi olakšalo recikliranje.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета