Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Ukoliko želite da se rešite voćnih mušica i da smanjite štetu, mogućnosti postoje, a mi vam donosimo neke od njih.

.

Kako se rešiti voćnih mušica

Komentari

priligy in usa Hemodynamics, plasma norepinephrine, and plasma renin activity were measured at supine rest in 106 patients 83 men and 23 women with moderate to severe congestive heart failure

  • Od ewjtjn
  • 2023-08-15 03:04:34

DESIGN Retrospective case review consequence levitra A fresh fecal sample collected manually from the rectum was stored at 20 C and examined by a solid phase immunoassay ProSpecT Giardia Microplate Assay, Remel Europe Ltd

This web site is mostly a stroll-by means of for the entire information you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and you抣l definitely discover it.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tržnica u centru Kaira, a na njoj ponuda - malina iz Arilja, borovnica iz Šapca, šljiva iz Osečine ili jabuka iz Topole.

Spretniji berači se sa vlasnikom dogovaraju o zaradi po ubranom kilogramu, pa njihova zarada zavisi od umeća, brzine ruku i od toga koliko ko može da podnese rad na visokim temperaturama.

Prema ranim prognozama, cena maline će ove godine ići i do 800 dinara po kilogramu, dok su najavljivane dnevnice za berače i do 8.000 dinara. Iz Asocijacije proizvođača malina i kupina u Srbiji kažu da su ovi iznosi dnevnica nerealni.

Verovali ili ne, ovo egzotično voće koje dolazi iz Afrike, a zove se kivano, može se uspešno gajiti i u našim uslovima. Seje se krajem aprila, početkom maja, nije preterano zahtevna, a uspeće čak i u saksiji.

U sredu popodne olujno nevreme praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je delove opštine Topola kada je zasadima naneta velika šteta.

Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu dodelio je 60 ugovora za sufinansirеnjе nabavkе oprеmе za zaštitu od grada u voćnjacima i vinogradima u AP Vojvodini, na površini od 140 hеktara ukupne vrednosti 53,8 miliona dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета